Türkiye’de Tüp Gazın Adı

1960’ların başında İzmir’de kurulan, Türkiye’nin ilk LPG firması Milangaz, geçen zaman içerisinde Türkiye’nin tüm illerine ve 900’e yakın ilçesine yayılan dağıtım ağıyla Demirören kalitesini tüketicilere ulaştırmaktadır. Bugün Anadolu’nun birçok bölgesinde “tüpgaz”ın adı Milangaz ile özdeşleşmiştir.

Likidgaz ve Güneşgaz şirketlerini de markalaştırarak bölgesel yatırımlarını ve dağıtım ağını geliştiren Milangaz, Türkiye geneline yayılmış 21 dolum tesisi, 1.100’ün üzerinde tüpgaz bayisi ve 180’e yakın perakende satış mağazası ile ülke genelinde kesintisiz tüpgaz ikmali yapmaktadır.

Milangaz Türkiye’nin Her Noktasında

Milangaz, tüketicilere en yüksek kaliteli, tortu bırakmayan, çevre dostu LPG’yi sunabilmek için, ikmal ettiği LPG’nin tamamını ithal etmektedir. “Hayatınız bizim için değerlidir” ilkesinden ödün vermeden çalışan %100 yerli sermayeli Milangaz, bu sorumlulukla önce güvenlik ve kalite anlayışını benimsemektedir. Milangaz, Türkiye’nin en ücra noktasına kadar LPG’yi kendi altyapısı ve kontrolünde ulaştırmaktadır. Türkiye genelinde en fazla dolum tesisine, yaklaşık 120.000 m3’lük lisanslı depolama kapasitesine, 250’nin üzerinde kamyon/TIR LPG tankerine ve 2 adet tanker gemisine sahiptir.

GEMİLER

• Milangaz 3: 1.700 m3 LPG taşıma kapasitesine sahiptir.
  • Milangaz 4: 3.500 m3 LPG taşıma kapasitesine sahiptir.

Mükemmel Varken İyiye İltifat Etmeyin

Milangaz, rekabet stratejisini daima müşteri memnuniyetine, hızlı ve güvenilir hizmet ile en kaliteli ürünü sunmaya odaklamıştır. Faaliyetlerini “Hayatınız bizim için değerlidir.” ilkesine sımsıkı bağlı olarak gerçekleştiren, her dolum öncesinde tüplerini gerekli olan kontrollerden geçiren, gövde kabartmalı ve yenilenmiş tüpleriyle tüketicilere yüksek kaliteli, tortu bırakmayan, çevre dostu LPG’yi sunan Milangaz, çift emniyet kapağı sistemiyle sızdırmazlık ve tam doluluk garantisi vermektedir.

Müşteriye sunulan hizmetin takibi için merkezi kamera sistemi ile tüp dolum tesislerinin faaliyetlerini ve perakende satış noktalarını izlemektedir. Bilgisayarlı dolum terazileri ve dedektörleriyle tesisleri en üst seviyede kontrol etmektedir.

Kusursuz Hizmet

Milangaz, Türkiye geneline yayılmış, 1.101 tüpgaz bayisi, 181 perakende tüpgaz satış noktası ve yaklaşık 600 otogaz istasyonu ile tüketicilerine hizmet vermektedir. Ayrıca ülkenin birçok noktasındaki dökmegaz müşterisine de LPG ikmali yapmaktadır. Kusursuz hizmetle koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak için kurulan Milangaz Çağrı Merkezi, haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Böylelikle Türkiye’nin her noktasından tüp siparişi verilebilmekte, talep ve şikâyetler iletilebilmektedir.

Milangaz’ın ürettiği ürünler; “TSE”, “TÜV Rheinland” ve “TÜV SÜD” sertifikalıdır.

Kalite Ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), 81 ilde 25 sektörde, 119 marka için 275 binin üzerinde müşteri görüşmesi yaparak verdiği Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Ödülü’nü, LPG sektöründe başarı kazanan Milangaz’a vermiştir.

Güveninizin Eseri

Milangaz, kurulduğu günden beri, yüksek performanslı, güvenilir ve çevreye duyarı ürünleriyle Edirne’den Kars’a 1.100’e yakın tüpgaz bayisi, 181 perakende tüpgaz satış noktası ve yaklaşık 600 otogaz istasyonu ile hizmet vermektedir.

Otogazda da Öncü

Türkiye otogaz ile 1996 yılında tanışmıştır. Milangaz, o tarihte Türkiye’nin ilk otogaz ve otogaz dönüşüm sistemleri şirketi Dem-Al’ı kurmuş ve İtalyan Tartarini firmasının Türkiye ve Ortadoğu distribütörlüğünü almıştır. Dem-Al Şirketi, Türkiye’nin her yerine otogaz dönüşüm bayilikleri ve otogaz istasyon bayilikleri kurmaya başlamıştır. 1996’dan sonra Türkiye genelinde 112 Dem-Al otogaz bayiliği kurulmuştur. 2002’den itibaren Milangaz, kalitesini otogazda da ön plana çıkarmak amacıyla yeni açılan otogaz bayiliklerine “Oto Milangaz” olarak devam etmiştir. 2018’in ilk yarısı itibariyle yaklaşık 600 adet Milangaz lisanslı otogaz istasyonu bulunmaktadır.

Yüksek Kalite

Milangaz; istasyonlarına Cezayir’den Avrupa standartlarının üzerinde, Türk standartlarının ve Avrupa standartlarının üzerinde LPG ithal ederek, dünyanın en kaliteli LPG ikmalini yapmaktadır. İstasyonların kuruluşları teknik ekipler tarafından takip edilmekte, ilk LPG ikmali ekiplerin gözetimi altında yapılmakta ve istasyon çalışanlarına eğitim ve sertifikaları şirketçe verilmektedir. İstasyonlara sürekli teknik servis gönderilerek yıllık kalibrasyon ayarları ve bakımları da yine şirketin uzman personelince yapılmaktadır.

Sektör Devlerinin Toptan Tedarikçisi

Milangaz, 2004 yılında Shell & Turcas, 2008 yılında Petrol Ofisi, 2012 yılında Lukoil, 2017 yılında da Total ve BP firmaları ile toptan satış anlaşması imzalayarak akaryakıtta bulunan sektör devlerinin toptan tedarikçiliğini yapmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 600’e yakın istasyon ve bayi ile randımanlı ürün, kaliteli hizmet ve önce müşteri memnuniyetini ilke edinen politikasıyla hizmet vermektedir.