Geleceğin İçinde

Geleceğin içinde, bugünün ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Teknolojiyi kullanan herkesin değişen dünya trendlerine uyum sağlayabilmeleri, ihtiyaçlarına yönelik; hızlı, yenilikçi ve sürdürülebilir imkanlara erişmeleri için teknoloji çözümleri üretiyoruz. Biliyoruz ki bu çözümlerin sonucu ülkemizin gelişmesini ve teknolojik inovasyonları da beraberinde getirecektir.

Fırsatları Yakala

Yakala.co, yaşadığı şehri keşfetmek, kullanıcıların satın almak istediğin şeyi alması için bütçesini ikiye katlayabileceği bir platfomdur. Çünkü yakala.co’da yer alan fırsatlar, genel fiyatının yarısı seviyesindedir. Hatta birçok zaman %50’nin de üzerinde bir indirimle karşılaşılır.

Süper lüks yerler, kültürel, sportif, eğlenceli ve öğretici etkinlikler, her gün yenilenen yakala.co fırsatlarında kullanıcılarını bekler.

İster Boğaz'ın yanı başında yemek, eğlence veya lüks yatla gezi veya masaj keyfi ister Ege’de Akdeniz’de veya yurt dışında tatil ister son teknoloji bir ürün! yakala.co’da bunların hepsine çok sürpriz fiyatlarla sahip olunabilir.

İş Ara, Bul ve Kariyer Yap

Çok uluslu büyük şirketlerden, kobilere, startup’lardan insan kaynakları danışmanlarına 155 bini aşkın firma Yenibiriş’i tercih ediyor. Yenibiriş kolayca ilan vermenizi ve aradığınız adaya hızlıca ulaşmanızı sağlar.