Alışverişte Bir Üst Nokta

İstiklal Caddesi’nin iki yanına sıralanmış tarihi binalara eşlik eden Demirören İstiklal, Beyoğlu’nun alışveriş zevkini bir üst noktaya taşımaktadır. 19.000 metrekarelik bir alanda klasik ve modern çizgilerin buluştuğu bir mimariye sahip olan Demirören İstiklal, 41 mağaza kapasitesiyle açıldığı günden bugüne yerli yabancı milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Demirören İstiklal, “Renkli yüzler ve benzersiz deneyimlerle Beyoğlu’ndayız” sözleriyle farkını açıklayarak günde ortalama 30 bin ziyaretçiye kapılarını açmaktadır.

Yeni Nesil Hazır Ofis

İstiklal Palas, İstanbul’un en değerli bölgesi olan Taksim’de, tarihin, eğlencenin, sanatın ve iş olanaklarının tam içinde yükselen bir yeni nesil hazır ofis projesidir. Müşterilerine modern ve konforlu 81 ofis (açık/kapalı), 3 toplantı odası ve sanal ofis imkânı sunan İstiklal Palas, iş olanaklarına uygun altyapısı, ulaşım kolaylığına sahip benzersiz konumu ile iş dünyasının gözde çalışma alanlarından biri olmaya devam etmektedir.

Eşsiz Bir Vaha

Doğası, konsepti ve dünya standartlarındaki imkânları ile Kemer Country, sadece yaşamak için ideal bir yer olmaktan öte, mutlu ve hayat dolu bir yaşam için de eşsiz bir vahadır. Kemer Country projesinin ilk bölümü olan Kemerköy, 1.200 dönümlük arazi üzerinde, projenin ikinci bölümü olan Kütük Evler ise 206 hektarlık arazide yer almaktadır.