Demirören Ailesi’nden Soma’ya iki okul

Soma

SOMA’DA 301 madencinin can verdiği facianın ardından Milliyet gazetesinin “Soma İçin El Ele” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına büyük katkıyı sağlayan ayrıca, şehit madencilerin çocuklarının eğitimi için okul sözü veren Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in yaptırdığı iki okul 23 Mayıs’ta Cenkyeri’nde düzenlenen törenle açıldı. Soma Cenkyeri Mahallesi’nde, 12 derslikli Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu ile aynı kampüs içinde yer alan üç derslikli Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu’nun açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, TOGEMDER (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği) Başkanı Saadet Gülbaran, Tülin-Erdoğan Demirören’in torunları Sinan Oktay ve Yelda Demirören, Manisa Ak Parti Milletvekili Recai Berber, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Manisa ve Soma Milli Eğitim müdürleri ile şehit madencilerin aileleri ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Açılış töreninin ardından çocuklara hediyeler dağıtıldı.
likidgaz.jpg
istiklalpalas.jpg